På reise anbefaler jeg et magnetbokmerke. Mine standard bokmerker har i alle fall en tendens til å falle ut av boka når jeg drar den opp av sekk, veske eller lignende. Med magnetbokmerke slipper jeg å finne ut hvor i boka jeg var sist hver gang jeg skal lese.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er faktisk overraskande enkelt å droppe bokmerke og berre memorisere sidetalet, så lenge du kan relatere det til eit eller anna – nokons alder, eit pengebeløp, kva som helst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, hadde det vært så enkelt, så hadde jeg selvfølgelig gjort det, men med min teflonhjerne blir det vanskelig. Har prøvd, men sidetall husker jeg bare ikke. Derfor er bokmerke uvurderlig for min del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. God idé - og faktisk helt nytt for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg fant bokmerke med magnet tilfeldig i en bokhandel for noen år tilbake, og tenkte at det var genialt siden jeg har irritert meg så ofte over bokmerker som faller ut. Veldig praktisk både på små og store reiser hvor boka gjerne blir liggende og slenge i bunnen av veske eller sekk. Praktisk ellers også for den saks skyld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pluss at de også kan settes på siden av boka, sånn i tilfelle du måtte boarde i et avsnitt også slipper du skumme deg ned til rett plass.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja. Helt sant. Veldig praktisk det også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne Dahl