Det ligger allerede påmelding til en juli-kalender på boktilreisen.no - med en ganske grei premie. Du skal ikke se bort fra at den får en egen lenke etterhvert - som kanskje er mer etter din smak!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Konkurranse eller ikke konkurranse er jeg i og for seg ikke så opptatt av! Mitt poeng er at jeg fortsatt synes du blander roller: så lenge du jobber i Norli, er du en Norli-representant her inne. Og din bønn om hjelp til å utvikle bok/reisemål-nettstedet er et fremstøt som Norli har fremsatt inne på bokelskere.no. Min holdning (og neida, jeg ække sur nå, dette er en helt nøktern ytring) er 1) at jeg fremdeles synes driver rolleblanding - du kan ikke selv bestemme at "nå er jeg privatperson her inne, i motsetning til i går da jeg ytret meg som Norli-ansatt", og 2) at jeg ikke har lyst til at Norli vederlagsfritt skal dra nytte av min "litterære grunnforskning". Så får det være opp til andre bokelskere hva de har lyst til å bidra til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så kanskje blir det ironisk nok slik at annelingua, utan å ville det, likevel bidrar til å utvikle boktilreisen.no?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom den julikalenderen har noe med reise/bok-nettstedsutviklingen til Norli, så har jeg kanskje bidratt til den utviklingen ved å anspore Caroline til å nevne julikalenderen. Nå tipper jeg at de to tingene er ulike markedstiltak, uten innbyrdes sammenheng, men ved å nevne at jeg synes en reinspikka konkurranse hadde vært greiere, har jeg visst gitt Caroline et incitament til å fortelle om julikalenderen. Helt greit for meg!

Jeg bør kanskje understreke at jeg ikke - på ingen måte - er motstander av nettsiden Caroline i Norli utvikler?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var eit billig poeng av meg, beklager

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tok ikke anstøt av det, Jostein - ingen fare. (At jeg syntes det var litt skivebom, er en annen sak... ;P)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidi