I 2012 laget VG en oversikt som de kalte Reis i litteraturen, på bakgrunn av den laget jeg en liste her på Bokelskere med bøkene. Se listen her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips! Det er flere her jeg mangler. Noen er utrolig nok ikke i salg lenger - som Sirkusbarn. Har du forresten lest om dette prosjektet? http://www.bokogsamfunn.no/jorda-rundt-pa-196-boker/? Ganske artig.... (Det fungerer ikke å aktivere lenken fra iPad).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke hørt om det prosjektet før, men det ga definitivt leselyst siden det er mange klassikere på listen. Når det gjelder ditt og Norli's prosjekt, så tror jeg det vil treffe bedre for oss reisende i forhold til spesifikke byer. Jeg gleder meg til å se en slik liste i ferdig form og håper du får mange gode lesetips. Lykke til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lenket til den artikkelen for en snau uke siden, her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma