Jeg humrer når jeg leser kommentaren din, Nesser er en favoritt hos meg, og det er første gangen jeg leser ham på orginalspråket, lastet ned fra den svenske adlibris for slikk og ingenting. Koser meg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Han er favoritt hos meg også! Den eneste krimforfatteren jeg må lese sakte. Takk for tipset, kanskje jeg laster den ned, jeg har heller ikke lest noe av ham på svensk tidligere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til orientering så gjelder ikke den prisen jeg lastet ned for lenger. E-bøkene hans på Adlibris/Mondo ligger på 60,- sv.kroner til vanlig, men så er det tilbud av og til. Jeg har vært medlem der en stund nå, og aldri støtt på noen problemer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokatta