I denne biografien skildrer forfatteren sin egen oppvekst og veien fram mot forfatterskap. Det er ikke alltid en lys historie. Som et bakteppe får hun også fram tida der kvinner gikk fra å være i bakgrunnen til å være likestilte med menn når det gjaldt utdannelse og yrkesvalg. Biografien er lavmælt og godt skrevet. Men innimellom synes jeg den blir unødvendig privat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Privat" synes jeg ikke er det rette ordet. Ingen personer er nevnt ved navn, og hovedpersonen omtales konsekvent som "hun". På den måten synes jeg hun har greid å skape avstand til sin egen historie - en genistrek, etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

At akkurat hun tillater seg å være privat, er høyst forståelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken