Denne ble nok litt i det skumleste laget for meg, leste store deler av boken på høylys dag. Ut over dette må jeg si at jeg er ganske skuffet over boken, syns det ble litt vel mye av det overnaturlige. Ble nærmest sittende med en følelse av at uansett hva som kom til å skje, ville jeg ikke bli overrasket. Boken tok seg likevel opp mot slutten med en relativt godt gjennomtenkt løsning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boka skuffet meg også. Jeg har ikke noe i mot at bøker inneholder mye av det overnaturlige og er litt grøsseraktig. Jeg syns boka generelt var litt tam og treg. Sikkert jeg som har lest for mange lignende bøker at det er ikke mye som overrasker meg lenger:) Jeg savnet den intense uhyggen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  Malmin