Du må være veldig god på organisering! Må si jeg er mektig imponert om du klarer å holde styr på både bibliotek, bøker og leveringsfrister, i tillegg til at du rekker å lese de.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har låneslippene liggende på nattbordet og merker av i kalenderen min når de forfaller, og har alle samlet på et sted, men det er ikke alltid jeg rekker å lese dem ferdig til første forfall, noen blir fornyet opp til det maksimale 3 ggr og jeg har fortsatt ikke lest dem. Da er det bare å låne dem på nytt enten på et annet bibliotek eller jeg låner dem igjen senere der jeg lånte dem først. Særlig når jeg leser fagbøker med litteraturlister finner jeg rett som det er noen fler til ønskelista mi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege