Jeg har spart på denne fordi jeg tenkte den ville passe som påskelektyre, og det gjorde den. Vi møter politifolk i Bodø og bygda Bergland, der de jobber med hver sin sak. I vannkanten et sted utenfor Bodø finner noen gutter en mann, kald og forkommen og lenket fast til en stein. Ved en strand i Bergland driver det inn en porselensdukke, og det viser seg at dette er ikke den eneste dukka som har blitt funnet.

I tillegg til fokus på nåtidens etterforskning blir det glimt bakover i tid, tragiske hendelser fra fortida blir avdekket utover i etterforskningen og bidrar til å belyse noe av motivet for ugjerningene som blir beskrevet i boka.

Jeg syntes dette var en riktig god og spennende kriminalroman. Det var ikke for opplagt hvem som sto bak, i hvert fall ikke i den saken som foregikk i Bergland. Siste del av boka klarte jeg ikke å legge fra meg, måtte få med meg slutten før jeg la meg til å sove. Leser gjerne flere bøker fra denne forfatteren. Sterk firer fra meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken