Er det noen bøker, noen syntes man "må" lese i påsken?

Har tenkt å kanskje lese "Den henger en engel alene i skogen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Eg les jo litt krimbøker innimellom uansett, men let meg viljug rive med av hypen og legg inn fleire av denne kategorien i påska. Gjorde unna Snømannen av Nesbø palmehelga. Så har eg tenkt å legge inn Dickie Dick Dickens som neste krim-bok (sjølv om krim kanskje ikkje er fullt ut dekkande sjangernemning for denne boka). Eg var litt for ung til å få med meg suksessen den gjorde på radioen på 60- og 70-talet, men gleder meg hemningslaust til å lese den likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hver påske kjøper jeg årets påskekrim , med flere krimnoveller fra flere norske krimforfattere. Også i år. Jeg har tyvstartet i år, lest de tre første novellene , før påske......men i år ble jeg skuffet. Disse novellene ligner mer på gåter enn krimnoveller. Ellers har jeg kost meg hver år med disse små pocketbøkene. !! Men jeg vil anbefale bøkene til Johan Theorin, Karin Fossuum og Jo Nesbø .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser krim resten av året og, men påsken MÅ det være krim. Denne påsken tenkte jeg å lese Sønnen av Jo Nesbø, gleder meg! Står også på venteliste på Det henger en engel alene i skogen, spent på hva du syns om den og. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken var god den, jeg håper virkelig det ikke er lenge til forfatteren kommer med ny krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den var veldig bra! Fullførte den forrige uke. :) Håper også at forfatteren kommer med oppfølger. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNina