En av de bedre laster vi kan ha, mener jeg. Jeg kjøper fortsatt bøker, gud hjelpe meg, 137 kindle og lydbøker på amazon den siste måneden, kostet meg mindre enn to innbudne i bokhandelen. Tenker meg litt bedre om nå, og vet litt mer om hva jeg liker enn den første perioden jeg var medlem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vet for så vidt hva jeg liker – jeg bare liker, og er nysgjerrig på så altfor mye! Men er redd det ikke er stort å gjøre ved, for jeg har forgjeves forsøkt å skjerpe meg i flere år :-)
Tenkte kanskje det ville hjelpe når bokhyllene ble fulle, men nei. Nå går det mest i e-bøker, både på norsk, engelsk og dansk og norske og engelske lydbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har funnet ut at jo mer jeg prøver å skjerpe meg, jo flere bøker kjøper jeg, Så det å begrense seg selv, fungerer bare av og til, gjerne med en påfølgende sprekk :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery