Men da så! Det er vel ikke den verste lasten du kan ha!
Jeg er nok litt der fortsatt, at jeg kjøper bøker jeg leser om, både her og andre steder, fordi de frister. Prøver å skjerpe meg, men det er ikke bare lett :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En av de bedre laster vi kan ha, mener jeg. Jeg kjøper fortsatt bøker, gud hjelpe meg, 137 kindle og lydbøker på amazon den siste måneden, kostet meg mindre enn to innbudne i bokhandelen. Tenker meg litt bedre om nå, og vet litt mer om hva jeg liker enn den første perioden jeg var medlem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet for så vidt hva jeg liker – jeg bare liker, og er nysgjerrig på så altfor mye! Men er redd det ikke er stort å gjøre ved, for jeg har forgjeves forsøkt å skjerpe meg i flere år :-)
Tenkte kanskje det ville hjelpe når bokhyllene ble fulle, men nei. Nå går det mest i e-bøker, både på norsk, engelsk og dansk og norske og engelske lydbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har funnet ut at jo mer jeg prøver å skjerpe meg, jo flere bøker kjøper jeg, Så det å begrense seg selv, fungerer bare av og til, gjerne med en påfølgende sprekk :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SDemeterMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild S