Det er faktisk bare en uke siden jeg sto foran bokhylla og lurte på hvorfor jeg følte at jeg MÅTTE ha akkurat disse bøkene når jeg kjøpte de. I utgangspunktet skulle man tro at de bare var å plukke en bok, men så lett er det ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, det er ikke det. Både i fjor og i forfjor hadde jeg en leseplan, som riktignok var ispedd en del valgfrihet, og den hjalp meg ofte når jeg var litt lei og i villrede. Jeg har lagt en plan i år også, men ikke vært så flink til å følge den. Kjenner at jeg vil tilbake til det mer strukturerte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fungerer det for deg så er det jo bare å begynne igjen. For meg tror jeg ikke det ville fungert, selv om det høres fristende ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SDemeterMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild S