Jeg er litt matlei, les boklei akkurat nå, har hundrevis av uleste bøker, men ingenting frister. Så jeg gikk inn på bibliotekets e-bokutlån. Det ble to bøker; Lars Saabye Christensens Sluk og Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Sistnevnte har fått mye bra kritikk. Spennende.

En riktig god helg til alle :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Som Vibeke under, kjenner jeg meg dessverre igjen, jeg også. Har en del innbundne bøker jeg har kjøpt til fullpris, som både har kommet som pocketbøker og vært på mammutsalg, og som fortsatt står uleste i hylla …

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har blitt bedre, men det var en periode, da jeg nærmest kjøpte hver eneste bok som ble anbefalt her inne. Har Notert ned alle bøkene jeg har kjøpt ifra januar 2011 frem til i dag, og tallet ligger på rundt 600. Det er sykt mange, et stort antall av dem fra loppemarked og biblioteksalg, men allikevel ... Heldigvis har jeg ingen andre laster :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kanskje ein heller skulle byrje å samle på frimerker? Dei tek mindre plass, og det gjeng raskare å lese kva som stend på dei ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det hørtes usigelig kjedelig ut, nei, jeg vil ikke bytte, nå har jeg funnet plass til flere bokhyller, herlig :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men da så! Det er vel ikke den verste lasten du kan ha!
Jeg er nok litt der fortsatt, at jeg kjøper bøker jeg leser om, både her og andre steder, fordi de frister. Prøver å skjerpe meg, men det er ikke bare lett :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En av de bedre laster vi kan ha, mener jeg. Jeg kjøper fortsatt bøker, gud hjelpe meg, 137 kindle og lydbøker på amazon den siste måneden, kostet meg mindre enn to innbudne i bokhandelen. Tenker meg litt bedre om nå, og vet litt mer om hva jeg liker enn den første perioden jeg var medlem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet for så vidt hva jeg liker – jeg bare liker, og er nysgjerrig på så altfor mye! Men er redd det ikke er stort å gjøre ved, for jeg har forgjeves forsøkt å skjerpe meg i flere år :-)
Tenkte kanskje det ville hjelpe når bokhyllene ble fulle, men nei. Nå går det mest i e-bøker, både på norsk, engelsk og dansk og norske og engelske lydbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har funnet ut at jo mer jeg prøver å skjerpe meg, jo flere bøker kjøper jeg, Så det å begrense seg selv, fungerer bare av og til, gjerne med en påfølgende sprekk :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er faktisk bare en uke siden jeg sto foran bokhylla og lurte på hvorfor jeg følte at jeg MÅTTE ha akkurat disse bøkene når jeg kjøpte de. I utgangspunktet skulle man tro at de bare var å plukke en bok, men så lett er det ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, det er ikke det. Både i fjor og i forfjor hadde jeg en leseplan, som riktignok var ispedd en del valgfrihet, og den hjalp meg ofte når jeg var litt lei og i villrede. Jeg har lagt en plan i år også, men ikke vært så flink til å følge den. Kjenner at jeg vil tilbake til det mer strukturerte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fungerer det for deg så er det jo bare å begynne igjen. For meg tror jeg ikke det ville fungert, selv om det høres fristende ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery