Kjempeflott. Takk for at du tok deg tid for å svare meg. Jeg har lesesperre enda så det har blitt mye strikking, men jeg er innom daglig og følger med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

iPad er et fantastisk nettbrett, og Appstore er veldig god og oversiktlig å finne frem i. De andre nettbrettene har ikke samme kontroll på apper og da blir det ofte vanskelig å finne noe som er bra... Jeg kjøpte en iPad til meg selv. Måtte kjøpe en til konemor da hun begynte å ta min. Da småen ble gammel nok og begynte å stjele min iPad også, måtte (hadde veldig lyst på ny modell) han få min gamle. Vi har altså tre stykker, og de brukes hele tiden til alt fra skolearbeid, nettTV, spill, bøker, oppskrifter, jobb/notatblokk og som fotofremviser.

Jeg har nå iPad Air med 64GB minne uten 3G/4G da jeg heller bruker delt nett fra mobilen hvis jeg trenger nett utenfor wifi-sone.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerDemeterSiljeGro-Anita RoenTanteMamieDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLaila