Har nå bestemt meg for å kjøpe lesebrett. Ipad? Bakgrunnen er å lese bøker + laste ned knitcompanian app - her kan jeg ha strikkeoppskrift vs chart oppe mens jeg strikker. Lastes ned fra Apple.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg har iPad Air nettbrett og Kindle lesebrett. Hvis formålet først og fremst er å lese bøker ville jeg utvilsomt valgt et lesebrett framfor et nettbrett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ut fra "kravspekken" din så virker det som iPad er svaret, du kan innstallere Kindle appen også på den og lese bøker fra Amazon på samme måte som ett lesebrett.

Ett nettbrett og ett lesebrett er to veldig forskjellige beist, som andre her inne på har forklart. Den beste leseopplevelsen får du nok på Kindle, den er også suveren på batterikapasitet, i tillegg til at den ikke er så slitsom for øynene. Så er den veldig portabel, (puttes i en stor jakkelomme). Den er dog ikke like anvendelig som f.eks en iPad, og kan ikke brukes til noe annet enn det å lese.

Personlig så hadde jeg hatt en av hver, (jeg har to Kindle og en iPad), men det er meg... ´Your mileage may vary´. :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har både en iPad og en Kindle. iPaden er finfin dersom man ønsker å gjøre litt mer enn å bare lese bøker, men Kindlen er suveren å lese på. iPaden har en vanlig skjerm, og etter noen timer kan øynene bli litt slitne av å lese med det "kunstige lyset" fra skjermen.
Kindlen derimot har ingen typisk skjerm, men papir med elektronisk blekk og "glass" over. En slik leseflate føles nøyaktig lik en vanlig bok, og sliter ikke på øynene slik vanlige skjermer gjør.

Hvis lesekomforten er viktigst bør du definitivt se på en Kindle. Men dersom du ønsker å gjøre andre ting i tillegg er nok en iPad veien å gå.

Link til Kindle: http://www.amazon.co.uk/dp/B00CTUKFNQ/ref=sa_menu_kdppwi6

Lykke til med valget!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Foreløpig finnes KnitCompanion bare for Apple/iPad - de holder på å videreutvikle produktet slik at også folk med android-brett kan bruke KC-appen, men det er usikkert når android-brukere kan få tilgang på KC. Så om KC er viktig for deg, og du vil kjøpe brett nå, er det Apple du må satse på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var lenge siden! Hyggelig å se deg her igjen.
Det er flere ting du må tenke på når du skal ha lesebrett, det første er at ipad er et nettbrett. Selv er jeg veldig fornøyd, jeg bruker den som pc og lesebrett. Perfekt til mitt bruk, men den har relativt dårlig batterikapasitet i forhold til rene lesebrett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk, hvilken type har du? Inne på Elkjøp har de mange forskjellige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mini'n har jeg nå, tidligere hadde jeg den ganske mye tyngre originalen. Skulle jeg kjøpt en nå så ville jeg nok sett på en Air, uten at jeg er noen ekspert på nettbrett. Tenk også på om du trenger veldig mye lagringsplass og mobiltilgang eller om det holder med Wi-fi, der kan du fort spare noen tusenlapper.

Lykke til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må "litt motvillig" reklamere for apple. Det var datteren min som la igjen en ipad her sammen med bikkja i fjor høst, og i løpet av de dagene hun var borte, ble jeg helt frelst. Jeg har ingen andre lesebrett å sammenligne med, men det som gjør ipaden så anvendelig for meg, er at den også er en liten datamaskin, og nå som pc`n min har gått i stykker igjen, trenger jeg egentlig ikke noe mer enn den.

Ikke én eneste dag siden september har jeg hatt noe form for trøbbel med den, og jeg bruker den mye. Noen mener at ordinære lesebrett er bedre å lese på, det vet jeg ikke, men du kan regulerere skjermen, og jeg tror ikke den er så mye verre enn andre, uansett så har den så mye annet som veier opp. Prisen er stiv selvfølgelig, som for alle appleprodukter, men det er et produkt du har en stund. Jeg har blitt veldig glad i ipaden min :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Der er så mange utgaver av Apple hvilken har du?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har denne i hvit med tastatur, kjekt å skrive på, samtidig som den støtter og beskytter skjermen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjempeflott. Takk for at du tok deg tid for å svare meg. Jeg har lesesperre enda så det har blitt mye strikking, men jeg er innom daglig og følger med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

iPad er et fantastisk nettbrett, og Appstore er veldig god og oversiktlig å finne frem i. De andre nettbrettene har ikke samme kontroll på apper og da blir det ofte vanskelig å finne noe som er bra... Jeg kjøpte en iPad til meg selv. Måtte kjøpe en til konemor da hun begynte å ta min. Da småen ble gammel nok og begynte å stjele min iPad også, måtte (hadde veldig lyst på ny modell) han få min gamle. Vi har altså tre stykker, og de brukes hele tiden til alt fra skolearbeid, nettTV, spill, bøker, oppskrifter, jobb/notatblokk og som fotofremviser.

Jeg har nå iPad Air med 64GB minne uten 3G/4G da jeg heller bruker delt nett fra mobilen hvis jeg trenger nett utenfor wifi-sone.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethBertyAnette SMonica CarlsenAnna-PiaKarin BergAmanda AAjiniakraLasse SteinnesRoger MartinsenHallgrim BarlaupTorill Elisabeth RevheimIngeborg GAliceInsaneLyriaLibraritas vØyvind BjørnerudGro Anita MyrvangMcHempettHarald KVannflaskeBjørn BakkenSissel ElisabethtuhamreKine Selbekk OttersenIdaMarianne AugustaTanteMamieRufsetufsaIngunn SMarit HåverstadTatiana WesserlingErlend Rødal VikhagenLilith NagelPernille GrimelandAnne Berit GrønbechConnieritaolineBabynemiLisbeth Kingsrud Kvisten