Jeg må "litt motvillig" reklamere for apple. Det var datteren min som la igjen en ipad her sammen med bikkja i fjor høst, og i løpet av de dagene hun var borte, ble jeg helt frelst. Jeg har ingen andre lesebrett å sammenligne med, men det som gjør ipaden så anvendelig for meg, er at den også er en liten datamaskin, og nå som pc`n min har gått i stykker igjen, trenger jeg egentlig ikke noe mer enn den.

Ikke én eneste dag siden september har jeg hatt noe form for trøbbel med den, og jeg bruker den mye. Noen mener at ordinære lesebrett er bedre å lese på, det vet jeg ikke, men du kan regulerere skjermen, og jeg tror ikke den er så mye verre enn andre, uansett så har den så mye annet som veier opp. Prisen er stiv selvfølgelig, som for alle appleprodukter, men det er et produkt du har en stund. Jeg har blitt veldig glad i ipaden min :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Der er så mange utgaver av Apple hvilken har du?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har denne i hvit med tastatur, kjekt å skrive på, samtidig som den støtter og beskytter skjermen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjempeflott. Takk for at du tok deg tid for å svare meg. Jeg har lesesperre enda så det har blitt mye strikking, men jeg er innom daglig og følger med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

iPad er et fantastisk nettbrett, og Appstore er veldig god og oversiktlig å finne frem i. De andre nettbrettene har ikke samme kontroll på apper og da blir det ofte vanskelig å finne noe som er bra... Jeg kjøpte en iPad til meg selv. Måtte kjøpe en til konemor da hun begynte å ta min. Da småen ble gammel nok og begynte å stjele min iPad også, måtte (hadde veldig lyst på ny modell) han få min gamle. Vi har altså tre stykker, og de brukes hele tiden til alt fra skolearbeid, nettTV, spill, bøker, oppskrifter, jobb/notatblokk og som fotofremviser.

Jeg har nå iPad Air med 64GB minne uten 3G/4G da jeg heller bruker delt nett fra mobilen hvis jeg trenger nett utenfor wifi-sone.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenBjørg L.Torill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. Furberg