Leste omtalen din, kanskje du burde si noe om hvorfor du syns den er bra, hva som fikk den til å funke... Det synes opplagt at handlingen foregår inne i hodet til en schizofren, men hvorfor bør vi lese dette?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg husker den ikke godt nok til å skrive en omtale nå, men jeg liker veldig godt når forfattere klarer å skape gode karakterer, og det synes jeg forfatteren bak denne boken har klart. Det er en karakterdrevet roman, og det er nok kanskje derfor jeg liker den så godt. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en flott tanke du har,omtenksom kaller jeg det når noen vil dele noe bra de har opplevd med andre,slik at de også kan ha muligheten til å oppleve det samme! Takk til deg Lisa:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  Malmin