Er lukkede systemer, journalføringer og rapportering av våre gjøremål et tema i denne boka? For da skal jeg kjøpe et eksemplar til IT-avdelingen og programutviklerne, ihvertfall de sistnevnte. Jeg blir nemlig trist av å tenke på hvor mange timer vi bruker på å rapportere i stedet for å møte mennesker, men trøster meg med at det er enda verre i helseforetakene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er absolutt helt relevant å gi denne boka til alle som jobber i IT-avdelinger, til alle sjefene deres, og til alle som bruker systemene deres!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg får nøye meg med en om gangen da, kanskje være selektiv med hvem jeg skal prakke den på, eller evt gå gjennom noen kjekke oppsummeringer på et og annet møte. Skal bestille denne boka til påskelesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth Svee