Boken fasinerer meg aller mest i å være "virkelig", det var ikke før i det litterære etterordet at jeg skjønte at det var grepet med å dramatisere karakterene som gjorde at det opplevdes slik. Det er rart å lese og være mer engasjert i fiktive mennesker liv for en tidsalder tilbake heller en dagens krise på Krim og Ukraina.

Historien i seg selv er omfattende og jeg hørte i etterordet at det egentlig var to historier som var flettet sammen - historien om Raskolikov og historien om Marmeladene. Selv ble jeg mest inntatt i Marmelade delen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er denne boken veldig tunglest?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den ikke, men hørte den på lydbok. Hvis du ikke har lest russisk litteratur tidligere er det veldig fort gjort å bli forvirret over at folk tiltales på flere forskjellige måter: Fornavn, etternavn, kjælenavn. Historien i seg selv er ikke så kompleks, men karakterene er det. I og med at karakterne får "snakke for seg selv" får du masse motstridende opplysninger om dem: Slik de er via måten de oppfører seg, og slik de oppfatter seg selv via dialogene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30