Som med veldig mange bøker som det blir snakket veldig varmt om, sliter jeg med å skjønne hva som gjør at de blir så populære. Det samme gjelder denne. Joda, den er fin og til tider spennende, men det er langt unna 5ere og 6ere som andre har trillet på denne.
Jeg er vanligvis skeptisk til å lese nynorsk, men det går som regel overraskende bra, etter noen sier er det nesten glemt.
Det blir litt for opplagt hva som skjer, selv om det kommer et par tvister under veis. Liker heller ikke bøker der jeg sitter igjen med løse tråder til slutt!
Havner bare på en sterk 3er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerLars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLaila