Det har jo ikke noe med saken å gjøre, det var bare en som lurte på hvordan man kunne lese så mye bøker på så kort tid. Hvor jeg skrev at noen leser og hører på lydbøker. Jeg antar å høre en lydbok går fortere enn å lese selv? Jeg vet ikke, ikke forsøkt lydbøker ennå. Hvilket sjanger liker du best å lese eller lytte på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

okei :)
For min del går det mye raskere å lese selv, ettersom jeg både leser raskere selv og ofte må hoppe bakover i lydbøkene for å få med meg alt.
Jeg sliter litt med å venne meg til lydbøker selv, men de som har fungert best er faktisk biografier/ virkelighets historier og noveller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske