Balansekunst og Bak den vakre fasaden! Begge tar deg med til Indias fattigdom,utrolige flotte bøker som anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Balansekunst har jeg stående, og pr. idag har jeg kanskje litt for høye forventninger, derfor venter jeg, men gleder meg allikevel til å gledes eller skuffes :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boka der tror jeg er enten eller; enten syns du den er så bra at du skulle ønske den aldri tok slutt, eller så syns du den er kjempedårlig! Iallefall det inntrykket jeg har etter å ha diskutert den boka, og etter å ha lest meninger om den. Jeg elsket den, og skulle ønske den aldri tok slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde den stående i bokhylla i 3 år,tok den fram flere ganger men klarte ikke å begynne på den,helt til min niese omtrent tvang meg til å lese den! Boka ble lest i løpet av 2 dager,klarte ikke å legge den i fra meg,helt utrolig!! vær så snill og begynn på den!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det gjør jeg nok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNina