Jeg leste den da den nettopp kom ut, jeg tror jeg bare var 10 år da. Jeg kunne huske at jeg ELSKET den boka. Kanskje det var fordi jeg var så liten. Men jeg kommer ikke til å lese den igjen bare for å se hva jeg synes om den nå, for jeg kommer sikkert til å synes at den ikke var så bra likevel. Dette er jo en barne-/ungdomsbok, så kanskje voksne har en annen sans for bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror gode bøker har noe å gi alle, uansett om de er skrevet for barn og unge. Personlig smak har nok mer med saken å gjøre. Og å lese om igjen tidligere favoritter, er en sjanse jeg svært sjelden tar... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30