Nei, dette ble for... teit? Ja, rett og slett. Karakterene fenger ikke, historien fenger ikke og jeg sliter med å tro på hele rotteuniverset. Og igjen, dette er "tell don't show" ikke "show don't tell", noe jeg synes jeg finner i alt for mye av den nye barne- og ungdomslitteraturen. Det blir overforklarende. Stoler de ikke på leserne i det hele tatt?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg leste den da den nettopp kom ut, jeg tror jeg bare var 10 år da. Jeg kunne huske at jeg ELSKET den boka. Kanskje det var fordi jeg var så liten. Men jeg kommer ikke til å lese den igjen bare for å se hva jeg synes om den nå, for jeg kommer sikkert til å synes at den ikke var så bra likevel. Dette er jo en barne-/ungdomsbok, så kanskje voksne har en annen sans for bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror gode bøker har noe å gi alle, uansett om de er skrevet for barn og unge. Personlig smak har nok mer med saken å gjøre. Og å lese om igjen tidligere favoritter, er en sjanse jeg svært sjelden tar... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har et poeng men jeg synes LANGT ifra at boka var teit

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg avbrøt den selv, men det var ikke det at jeg syns den var så ille, mer at den ikke engasjerte meg og jeg har lest så mange virkelig bra bøker i det siste at jeg har litt høyere krav til en bok enn noe som bare er helt grei, men ikke mer enn det. Videre har jeg så mange bøker som jeg virkelig har troen på og da vil jeg heller lese dem. Men jeg likte settingen i boka og det kan godt hende jeg gir den et nytt forsøk senere, den føltes bare ikke som det rette å lese på nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat som jeg skulle sagt det samme! Hva har skjedd med forfatternes tillit til leserne sine? Synes det går aller mest igjen innen barne-og ungdomslitteraturen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe sier meg at jeg likte denne boka bedre enn du gjorde :-D Vil gjerne lese mere Cody, jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Orka ikke, jeg altså. Synes jeg har lest så mye teit i det siste, og denne nådde bare ikke opp. Men Beate synes den kom seg, så kanskje jeg ga meg for tidlig. Ja ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus