Boken er akkurat like sprø som tittelen skulle tilsi. Forfatteren forteller på en lettfattelig måte, og med ikke så få drypp av ironi, om diverse vitenskapelige eksperimenter utført av diverse forskere med varierende sukess og resultat. Tittelen viser til en av forsøkene, der to vitenskapsmenn gav en elefant den støste dosen av LSD som noen gang er gitt til noe levende skapning, elefant eller menneske. Om du vil vite hvordan det gikk med det stakkars kreket er det bare å slå opp på i del to av boken. Der vil du også finne en haug med andre dyreeksperimenter, som kanskje ikke alltid hadde et like heldig resultat for dyrenes del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mange av eksperimentene som blir nevnt i denne boken er godt kjent også utenfor fagmiljøene, men Boese skriver i det minste på et engasjerende vis og bruker humor som virkemiddel på en svært effektiv måte. Fornøyelig lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen