Så var jeg også ferdig med boka. I starten følte jeg at jeg leste en "dameroman" (i negtiv betydning) og det tok en tid før jeg ble "interessert" i bokas hovedpersoner. Tema og problematikk er jo gripende nok, - så jeg vet ikke om det er måten boka er skrevet på , - eller om det er meg det er noe "galt" med...??

Jeg glemte periodevis at Jentene "hang sammen", og selv om jeg synes at noen av episodene ikke er helt troverdige så vil jeg tro at boka kan slå an hos mange. Men noen bestselger?? Tja, - da må det ganske mye positiv omtale til tror jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Da anser også jeg meg ferdig med denne boken. Jeg sendte av gårde et lite notat til forlaget, hadde ikke all verdens tid å bruke på denne. Skriver også snart et lite innlegg i lese-bloggen min. En "story" var det jo, men den nådde ikke akkurat opp til de store litterære høyder, for å si det slik. (Jeg fant historein til Lori og Dori Schappel også, og synes jo det er mange likhetstrekk)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg! Språket var for dårlig til at jeg klarte å bli skikkelig interessert. Kan det være oversettelsen? Boka så jo ut til å ha fått gode kritikker i utlandet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg trur språket er bevisst brukt av forfattaren. Hugs at dette er unge jenter som har "skrive" sine historier. Avansert språk meinar eg vil ha svekka truverdigheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche Vargas