Jeg drar opp igjen denne tråden for jeg har nettopp registrert meg og tenkte å se om det er noen interesse for dette blant dere. Har ennå ikke kommet så langt at jeg har lagt ut noen bok og heller ikke funnet den. Har sett litt i den let og finn lista på bookcrossing.com og det ser ut som om det ikke er særlig aktivitet på dette i Norge, hvertfall ikke utenom de største byene. Derfor lurer jeg på om noen andre har noen erfaringer? Blir utlagte bøker funnet? Blir de "ryddet opp"/kastet av de som finner dem? Forsvinner de rett og slett?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tenk 4år siden vi sist skrev i denne tråden -)
Jeg har vært mer eller mindre aktiv som bookcrosser i alle disse årene men du har nok rett i at det er lite aktivitet utenfor byene. Oslo er nok mest aktiv med faste treff hver måned, i tillegg til ekstra aktiviteter ved spesielle anledninger. Det jeg tror er viktigst å innstille seg på er at i det øyeblikket man gir bort/legger fra seg boka er den ikke din lenger - og følger sin egen skjebne. Mange blir aldri registrert videre, men det renger jo ikke bety at de ikke blir lest. Har du mange nok bøker i sirkulasjon skjer det alltid noe - om enn med laaaange mellomrom -)
Her en en link til de bøkene jeg har sendt ut i verden
- og som du ser er det mange som bare forsvinner, men man vet jo aldri
- de kan jo dukke opp når som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland