Jeg har ikke fått fulgt med i denne diskusjonen om avstemningen, men la oss ikke gjøre det vanskeligere enn nødvendig. Kjell har mer enn nok å holde styr på. Du gjør en strålende innsats! Mitt forslag: to stemmer hver på hvilke bøker vi vil. (Om noen "jukser", dem om det. )

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Godt forslag (og godt sagt: "Om noen "jukser", dem om det").

Jeg har gått gjennom forslagslistene, og etter det jeg kan se er det ingen som har mer enn tre av sine forslag med på listen over valgbare bøker.

En måte å gjøre det på er å påby at alle stemmer på fire bøker, slik at alle må stemme på minst én bok som andre har foreslått.

I morgen lager jeg ny tråd, og da får jeg lage endelige regler for avstemningen.
Så får vi se hvordan det går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg så blir det feil å måtte stemme på bøker jeg ikke ønsker å lese, og det føles feil å ikke kunne stemme på sitt eget forslag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slik jeg har tenkt det vil det bli mulig å stemme på eget forslag, men i tillegg må du stemme på MINST en bok til.
Ellers kan vi risikere at mange bøker bare får en stemme, og det blir vanskelig å finne bok til neste felleslesing.

Og det er sikkert noen bøker du absolutt ikke vil lese, og det er da like viktig å la være å stemme på dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Finner du virkelig ikke fire bøker du ønsker å lese blant de "nominerte"? For meg er det motsatt: Hvordan i all verden skal jeg greie å begrense meg til bare fire av dem?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana Wesserling