Jeg synes det blir helt naturlig å stemme på eget forslag. Og for mitt vedkommende kunne vi greid oss med den ene stemmen, som vi også hadde når vi stemte over Middlemarch.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg i at det gikk greit forrige gang, men det tror jeg skyldes at det ganske tidlig var én bok som skilte seg ut.

I grunnen er det litt merkelig. Da kunne vi foreslå bøker fra hele verdenslitteraturen og fra alle tidsperioder. Likevel var det mange som foreslo samme bok slik at det ble ganske enkelt å finne de bøkene som skulle være med videre i avstemmingen.

Denne gangen har vi en snevrere kategori. Flere bøker er foreslått, og det er ingen av deltakerne som har samme bok som 1.-prioritet. Ganske få bøker er foreslått av mer enn én person.

Siden vi er kommet så nær avstemmingen, får vi prøve ut den nye metoden denne gangen, og håpe på det beste.

Som sagt:
"I min alder har jeg ikke tid til å lese alle de gode bøkene, så nå leser jeg bare de beste."
En lesesirkel vil sikkert være til hjelp for å finne noen av de bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiStian AxdalLailaDolly DuckTor Arne DahlmarithcsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir Sundet