Jeg er ikke psykologistudent, men ble veldig irritert over Elisabeth Wurtzels "Bitch". Husker ikke lenger hvorfor, men orket ikke lese den ferdig, enda jeg den gangen nesten alltid gjorde det.

Og så ble jeg veldig sint - eller i alle fall forferdelig opprørt - av "Siste stopp Brooklyn". Den gikk i veggen, men jeg leste den ut likevel. Antagelig var jeg altfor ung. Det er over tjue år siden jeg leste den, men noe sitter fortsatt i, en bok jeg ALDRI skal lese igjen.

Hvis jeg ikke liker en bok, synes den er kjedelig eller ikke noe for meg, blir jeg sjelden sint av den grunn, men altså disse to!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå ble jeg litt nysgjerrig på " siste stopp Brooklyn" , siden den gjorde deg så sint....Tenker jeg må inn å lese om den boken. Aldri hørt om boken.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke forfatteren eller selve boka jeg ble sint på, men livene til personene i boka... Som sagt leste jeg den for veldig lenge siden, men jeg tror det var noveller/historier - handlet om skakkjørte, ulykkelige mennesker i Brooklyn. Husker spesielt historien om en homofil navn som ønsket seg så sterkt å finne kjærlighet, men alt han fant var rus, vold og fornedrelse. Ulykkelige mennesker, helt uten skinn av romantikk eller forskjønnelse, det var tøft å lese for en norsk ungdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiTanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDaniel