[ Slettet av bruker ]

Viser 13 svar.

Jeg blir ofte kjempesint på mye norsk samtidslitteratur fordi jeg synes det er så mye dritt. Jeg er så lei av de samme måtene å skrive om seg selv og familierelasjoner, denne váre måten, jeg er drittlei vár, kom igjen få litt guts.

Ellers er jeg glad i forfattere som vellykket klarer å provosere meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg blir sint på bøker stadig vekk og enda oftere på forfatterne, tross alt er det de som er årsaken til dårlige litterære valg, irriterende karakterer og klønete språk. Også blir jeg sint på meg selv som noen ganger har skyhøye forventninger som ødelegger.
Siste bøker som har gjort meg amper: De Usynlige, Fugletribunale, Jeg kommer snart og Renbergs Vi Sees i Morgen, (som jeg elsket), de 2 siste pga tvilsom behandling av kjæledyr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke sint på boken i seg selv, men det har hendt flere ganger at jeg er blitt skuffet over/provosert av en forfatterens meninger/holdninger som er fremkommet, sentrale personer i den aktuelle boka, språket i boka og liknende. Det sistnevnte er noe jeg legger stor vekt på når jeg vurderer bøker. Og dersom den aktuelle boka jeg har lest har vært fra virkeligheten, har det hendt at realitetene som har blitt beskrevet har gjort meg opprørt/sjokkert. Men det har aldri hendt at jeg har slengt en bok i veggen eller på gulvet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan ikke huske at jeg har blitt sint av å lese en bok, mens en dårlig bokavslutning derimot, det kan ergre meg stort hehe

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er sjelden jeg blir veldig sint når jeg leser bøker, i hvert fall i forhold til innholdet. Selvfølgelig finnes det bøker som river i følelsene mine av forskjellige grunner, men det er "bare en bok". Det jeg faktisk kan bli sint på, er dårlig skrevne bøker! Da kan jeg bli skikkelig provosert over at denne boken har gått gjennom kvalitetssikringer, og da sikkert til fordel for andre, bedre bøker.

Edit: Forresten, nå lyver jeg litt... Jeg blir sint på bøker! Dokumentarer... historien om Christoffer, Vågå-saken og andre lignende bøker....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men i de tilfellene er det vel ikke akkurat boken du blir sint på kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er jo sant - men det er boken som fysisk sett blir objektet for mitt sinne i det jeg sitter å leser den :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En venninne av meg Tove Ratdal, skrev boka Misforstått om egne og sin sønns opplevelser med dysleksi osv. Hun klarte å bli kvitt den mens hun skrev boka i 1998. Den er nokså het når det gjelder innhold, og alle de autoriteter som hun har gitt den til, har aldri gitt henne noen tilbakemeldinger til tross for at de lovte at de skulle gjløre det. NRK skulle lage et program om dette, men da de i siste liten forandret på vinklingen, sa hun nei, og da ble NRK sinte.
Jeg har selv lest boka, og den er bra, og har to stk + at Tove selv har en del til overs,. Koster kr 100 pr bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke psykologistudent, men ble veldig irritert over Elisabeth Wurtzels "Bitch". Husker ikke lenger hvorfor, men orket ikke lese den ferdig, enda jeg den gangen nesten alltid gjorde det.

Og så ble jeg veldig sint - eller i alle fall forferdelig opprørt - av "Siste stopp Brooklyn". Den gikk i veggen, men jeg leste den ut likevel. Antagelig var jeg altfor ung. Det er over tjue år siden jeg leste den, men noe sitter fortsatt i, en bok jeg ALDRI skal lese igjen.

Hvis jeg ikke liker en bok, synes den er kjedelig eller ikke noe for meg, blir jeg sjelden sint av den grunn, men altså disse to!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå ble jeg litt nysgjerrig på " siste stopp Brooklyn" , siden den gjorde deg så sint....Tenker jeg må inn å lese om den boken. Aldri hørt om boken.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke forfatteren eller selve boka jeg ble sint på, men livene til personene i boka... Som sagt leste jeg den for veldig lenge siden, men jeg tror det var noveller/historier - handlet om skakkjørte, ulykkelige mennesker i Brooklyn. Husker spesielt historien om en homofil navn som ønsket seg så sterkt å finne kjærlighet, men alt han fant var rus, vold og fornedrelse. Ulykkelige mennesker, helt uten skinn av romantikk eller forskjønnelse, det var tøft å lese for en norsk ungdom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja! Jeg blir mektig irritert på bøker som skal være så fantastisk bra, så viser det seg å være noe møl.
Selvfølgelig er smaken som baken; delt, men en bok som irriterte vettet av meg var "PS jeg elsker deg". Det syntes jeg var en skikkelig elendig bok, og jeg ble irritert over at jeg lot meg "lure" til å kjøpe den. Jeg ble rett og slett sint på hovedpersonen, for noe så tafatt og selvmedlidende skal du lete lenge etter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Haikerens guide til galaksen gikk i gulvet i en uordentlig haug med brettede sider et par ganger og stoppet å lese den en gang underveis, for jeg syntes denne bejublede boka var noe skikkelig møl...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld