Ja, klarer jo som regel tre ganger i uka, men konsentrasjonen blir ikke bra når man har mange tanker. Liker ikke livssituasjonen min akkurat nå, men vil heller ikke la det gå ut over lesingen. Så håper jeg klarer tre bøker i uka igjen fra nå av.

Srekk innen både bøker og film har jeg ikke vokst fra og kommer nok ikke til å gjøre det heller. Blir ikke redd lenger, er nok kurert sådan, men det har alltid hatt en slags fascinasjon over den sjangeren hele mitt liv:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Et mål på 3 bøker i uka blir nok for mye for meg, jeg må ta det som det kommer. Når jeg først ble syk klarte jeg ikke å lese på 1,5 år, da slet jeg veldig med kognitiv svikt. Det er heldigvis bedre nå, selv om jeg fortsatt har mine perioder.

Skrekk var nok min favoritt tidligere og, men nå har jeg blitt litt for skvetten av meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kognitiv svikt vet jeg alt om og har slike perioder selv og vet det ikke er kjekt. Hater livssituasjonen jeg er i nå så jeg sliter med kognitiv svikt nå i skrivende stund. Derfor vil jeg lese enda mer. Vil heller lese mer enn å tenke mer:) Får ofte negative tanker fordi jeg har alltid vært en negativ person. Derfor prøver jeg å lese så masse som mulig for å koble ut:) Det er i hvert fall min måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette høres veldig kjent ut!!
Håper du klarer å kose deg i bøkenes verden :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Jeg prøver så godt jeg kan:) Bøker er det eneste positive jeg har i livet nå for tiden så jeg klamrer meg fast til dem:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det viktigste er at du finner en måte å takle den livssituasjonen du er i, er det gjennom å lese bøker så er jo det kjempebra. Noen ganger er det bra å ikke tenke :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå er det å la være å tenke i det hele tatt så går det bra:) Så holder meg til bøker så ofte jeg kan:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle