Interessant.

Jeg har tre av bøkene (Bokklubb-bøker) i hylla: Nr. 1, 2 og 4. Har lest alle tre for flere år siden, og om jeg husker rett, var "Renhetens pris" den som falt mest i smak.

Aksel Sandemose har jeg lest en god del av tidligere, bl.a. "Varulven". God bok.

Bok nr. 5 har jeg som e-bok på nettbrett. Begynte på den for noen måneder siden, men kom ikke særlig langt da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ingenting imot å lese om igjen bøker jeg har lest før. Tvert imot: Synes jeg det samme om boka som før? Finner jeg nye sider som jeg ikke oppdaget første gangen? Det interessante ved samlesing er jo å få nye vinklinger og innspill.

(Jeg har faktisk lest alle fem - de fire første for leeenge siden, den siste nokså nylig, men i en lesesituasjon som ikke var gunstig mht. konsentrasjon og fordypning).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikte