Er det lov å spørre hva du jobber med? Om det ikke er tall så blir jeg veldig overrasket..

Det her synes jeg er interessant. Prisene var nok bra da mammut var hovedsalget, men nå blir vi bombardert med salg året rundt og da tenker jeg man må steppe opp.
En av de som er bedre på salg synes jeg er bokklubben.no. Der finner man ofte innbundne bøker til 50, 79 og 129, da blir ikke halv pris så spesielt lenger. Og du kan regne med at når de oppgir salgsprosenten så tar de utgangspunkt i veiledende pris, ikke reel før-pris. Litt som forskjellige elektro-kjeder der prisen på mystisk vis går opp uken før salget, for så bli satt ned igjen tilsvarende.

Takk for all jobben du har lagt ned i dette, jeg skulle ønske jeg var like nerd som du er!
Regner med at du skjønner det er et kompliment, det er hvertfall ment som det :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Komplimentet er tatt. Eg skal innrømme at slik som OL-sendinga utvikla seg i går så vart det meir interessant å skrive inn bokprisar i reikneark enn å følge med på bortsmurte medaljehåp.

Ang jobb så har eg teknisk utdanning, og ei stilling som er i tråd med dette. Men eg trur nok eg hadde hatt moro av å tumle med tal uansett kva slags utdanning eller jobb eg hadde hatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror det var flere som fant andre ting å holde på med under stafetten, både i går og i dag. Jeg fant fram boken ved siden av. Et lyspunkt var gullet på Super-G i dag, og jeg kan ikke tenke meg en idrettsutøver som fortjener det mer enn Jansrud.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane