Ble litt nysgjerrig på Stallo etter å ha hørt bl.a Bjørn Gabrielsen (journalist med integritet og sans for kvalitet som byr på litt andre synsvinkler enn mange) snakke om den i Bok i P2.
Nå skal det sies at noe av innholdet i Stallo virker å være et godt stykke utenfor mitt interessefelt (troll som dukker opp, osv). Så det skal noe til for at jeg prøver å lese den.

Hører gjerne mer om hva du synes!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har lest et par hundre sider nå - denne boka må ikke avskrives fordi om den handler om troll! Hvis man tolererer overnaturlig a la Murakami, så er denne "innafor" og vel så det.... Perspektivet er som nevnt over det ordinære og dagligdagse, og personene må forholde seg til et eller annet - som ikke helt kan kategoriseres, men som påvirker hverdagen deres. God spenningskurve, rike skildringer, fenger med en gang - dette er en av de interessante 2014-titlene hittil for folk som liker å følge med, synes nok jeg. Vil ikke si så mye om handlingen, for relasjoner og sammenhenger avdekkes gradvis i boka. Og som det blir sagt under - kjøper man den på svensk, er den nesten gratis :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Overnaturlig - type ånder & engler og science fiction interesserer meg ikke (selv om enkelte dystopier kan det). Murakami har jeg derimot sans for! I følge det du skriver, så er kanskje Stallo noe for meg likevel :-) Kan hende titte jeg mer på den etter hvert :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal bestille meg den på den svenske bokrean på AdLibris, koster bare kr 59 i sv utg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre