En av barndommens favoritter. Den boka jeg vokste opp med var bokstavelig talt lest i filler, så da jeg så en ny utgave av denne måtte jeg bare ha den. Her har man samler 24 eventyr, de fleste godt kjente som for eksempel: De tre bukkene bruse, Ulv, ulv!, Rødhette og mange flere. Min personlige favoritt som barn var Kjerringa og grisen, jeg aner ikke hvor mange ganger bestemor og foreldrene mine måtte lese det eventyret for meg, men det var ikke få.

Boka er illustrert med ganske spesielle tegninger, de er nesten litt karikaturaktige, og ikke så sukkersøte som tegninger i barnebøker ofte er. Jeg husker jeg syntes de var veldig morsomme da jeg var liten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer