Vet du (andre?) når de sendes. Er det nå salget starter eller ved salgets slutt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er ikke helt sikker på når de kommer til å sende pakken. Jeg tror det blir sendt slik at pakken skal være hos meg på mandag, for det er vel på mandag selve salget starter i butikkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pakken min ble sendt i dag, så da har jeg den forhåpentligvis i begynnelsen av neste uke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ganske sikkert at du har rett. Eg meiner i alle fall å hugse at eg fekk bøkene på første Mammut-dag i fjor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg klarte ikke å la være da jeg så tegne-malekursboka jeg var veldig glad i tenåra (utgitt i 1987) på salget;) Bestilte også Soldater som jeg har tenkt å bruke i studie/arbeid og den trenger jeg raskt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det spørs vel litt hvor du har bestilt fra. Jeg bestilte fra Norli, da sto det at jeg kunne hente de i butikk 17-19/2. På sidene til Haugenbok sto det at de blir sendt mandag 17/2. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc