Denne boka har jeg kost meg med å lese innimellom andre bøker det siste halvåret. Og her kommer virkelig godbitene som perler på en snor! I tillegg til novellene du nevner i din bokomtale, har jeg merket av W. Sommerset Maughams "Det kommer en dag", P. G. Wodehouses "Jeeves og sangenes sang" (hvorfor har jeg alltid trodd at Wodehouse skulle være kjedelig, tro?), Graham Greenes "Ødeleggelsesverket", William Sansoms "En tur på landet" og Roald Dahls "Et hode kortere" som spesielt gode. De andre novellene var også gode. Her var det stor spennvidde, men kvalitet hele veien. Det ble en klar sekser fra meg også!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så hyggelig melding! Jeg er enda ikke helt i mål med novellene (ligger på hytta). Har heller funnet flere av bøkene i serien, men er stadig på utkikk.

Jeg elsker Wodehouse! Laget en gang denne listen over noen av hans bøker. Det viser seg at vi er flere Wodehouse-fan her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet det står en Wodehouse-bok på hytta, men er ikke sikker på hvilken det er. Kommer nok til å se nærmere på den til sommeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

La meg endelig høre hva du synes, når du kommer så langt. Min absolutte Wodehouse-favoritt er Keiserinnen av Blandings. Spør meg ikke hvorfor, men jeg ler så tårene triller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiStian AxdalLailaDolly DuckTor Arne DahlmarithcsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir Sundet