Det skjønner jeg :-) Kanskje vi skulle brukt ett par uker på å velge de 3-4 neste bøkene med en gang? Eller blir det litt for komplisert?

Du foreslo tidligere å legge inn en liten pause midt i boken, det er ikke en dum ide når boken er såpass lang og omfattende. Å vente med å legge ut tråden til riktig periode synes jeg uansett er en god ide.

Vi lærer og tilpasser oss sikkert etterhvert :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror kanskje Middlemarch er spesiell på mange måter. Jeg vet at dette er en bok jeg ønsker å lese om igjen, og det som er mest positivt er at den åpner øynene våre for den litteraturen som gir oss mest tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiStian AxdalLailaDolly DuckTor Arne DahlmarithcsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir Sundet