Den beste boken i januar er en bok jeg begynte på i oktober/november, men måtte legge bort fordi den ikke fenget.

In One Person av John Irving er en ganske spesiell bok, her har du alt fra en deprimert nordmann til transvestitter og trannskjønnede. Fortelleren er en biseksuell gutt vi følger helt fra barndommen til han blir voksen. Hele oppsettet virket litt sært, men når jeg først kom inn i historien så var det en veldig fin historie og en veldig god bok. Sånn jeg ser det handler boken om å finne seg selv og sin seksualitet i en tid da samfunnet ikke aksepterte noe annet enn det som ble sett på som A4.

Middlemarch og George Eliot sparer jeg til februar :-) Etter en litt treg start så setter jeg nå pris på all kunnskap og innsikt G.E. hadde i både sinn og intellektuell. Det hjelper også at det er litt mer fremdrift enn i begynnelsen.

Håper du fortsetter med denne tråden, det gir oss mulighet til å stoppe opp og tenke etter.
Det trenger hvertfall jeg litt hjelp til innimellom, så takk for det :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har foreløpig lite erfaring med John Irving. Men tenker han er en av de forfatterne som krever at du er til stede hver side i boka hans. Litt sånn som George Eliot, kanskje.

Tar oppfordringen, Vibeke, takk til deg også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

marithcBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsGeir SundetMalinKaramasov11Torill RevheimReidun SvensliHarald KLailaEllen E. MartolSolveigRandiStian AxdalDolly DuckTor Arne DahlsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokatta