Her er det absolutt ingen tvil om hvilken bok som var den beste i januar. Det var helt klart en bok jeg byttet til meg her inne - nemlig en 2 i 1 bok med de to første bøkene til Karin Slaghter, "Blendet" og "stillheten etterpå". Kjempe spennende og ekle bøker av en, for meg, helt ny forfatter som jeg helt klart vil lese mer av!
Liker veldig godt da hovedpersonen i krimbøker har en annen rolle enn en ensom, alkoholisert politietterforsker... I disse bøkene følger vi barnelege og liksynsmann Sara Linton. En spennende og likendes dame med litt bagasje fra tidligere i livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Stillheten etterpå" tror jeg faktisk at jeg har stående ulest. Er enig med deg i at vi trenger andre krimkarakterer enn Harry Hole og hans like. Jeg har forstått det som at Jo Nesbø ved flere anledninger seriøst har forsøkt å ta liv av Harry Hole, men presset utenfra har vært for stort.

Stakkars mann, det blir sikkert et stort dilemma mellom hensyn og prioriteringer. Håper han har ideer og tanker om noe helt nytt, og kan legge Harry Hole på hylla for godt i nærmeste fremtid. Det burde i hvert fall ikke dreie seg om penger, han må da være Norges best betalte forfatter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

marithcBeathe SolbergHeidi Nicoline ErtnæsGeir SundetMalinKaramasov11Torill RevheimReidun SvensliHarald KLailaEllen E. MartolSolveigRandiStian AxdalDolly DuckTor Arne DahlsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokatta