Må innrømme at jeg aldri har tenkt på om jeg er en god eller dårlig leser! Hvordan vet man det?
Rune hva betyr at du er en dårlig leser av type shopoholiker? hehe har ikke det minste aning om hva du mener der gitt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg mener at vi har forskjellig forutsetninger for å kunne ha utbytte / nyte en litterær tekst. Vi blir dermed gode lesere vekselsvis dårlige, og dette kan variere til og med innenfor en og samme tekst! Og en grei løsning kan jo være å hoppe over perioder i en tekst der du vet du kommer til kort, fordi du allikevel har et håp om at teksten som helhet interesserer deg. Jeg syns det er helt uproblematisk å innrømme dette ihvertfall, og at det kan være en lettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

LailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora Fjelli