Ja, det kommer opp under hver bok hvis man søker opp akkurat den boka, men det er få av brukerne som gjør det i forhold til alle som ser på diskusjonstrådene. Hvis aktivitet på en bokomtale førte til at denne ble løftet opp og synlig på samme måte som for diskusjonstrådene, ville man nå potensielt mange flere diskusjonspartnere og kanskje få litt mer liv her inne.

Så kan man jo si at alle bør bruke diskusjonstrådene i stedet. Jeg synes at bokomtalene ofte kan gi vel så godt utgangspunkt for en diskusjon hvis de er innholdsrike og gjennomarbeidede. Men det blir også i beste fall bare en dialog mellom de to som ser innleggene.

Ellers er det morsomt om noen drar igang bokleker, quizer eller tulle-tråder her inne :-))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skjønner godt hva du mener og er helt enig!
Jeg prøver bare å få frem at hvis vi bruker diskusjonstrådene kommer det opp både under "Siste sagt" og hvis man viser diskusjonene "som strøm".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla