Jeg leste nylig Havet i enden av veien. Må innrømme at jeg ikke ble helt hekta. Fantasifull, magisk, barnlig og fin, absolutt, men den var ikke slik at jeg lengtet tilbake til den når jeg ikke leste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som jeg har påpekt opptil flere ganger her, er jeg en stooor fan av Gaiman! Men akkurat "Havet ved enden av veien" har jeg ikke blitt fristet til å lese...har lest omtale av den, men den har ikke virket som en bok etter min smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også stor fan av Gaiman, og har lest nesten alt av ham. Sandman ruver som den største favoritten, med Neverwhere på en god 2. plass. Men det var før Ocean at the end of the lane kom ut i fjor, nå er den definitivt min favoritt blant romanene hans. Den er nydelig på så mange plan. Gi den en sjanse, og les den på engelsk. Jeg tror ikke du vil angre, i og med at du er så stor fan av Gaiman. Ocean er en bok jeg plukker frem fra hukommelsen gang på gang, og vil garantert lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand