I staden for å gi seg ut på fyll og ville fester
Så blir det heller innekos med Ut og stjæle hester
Og innimellom vekslar eg med samlesings-lektyre
Middlemarch gjeng framover slik leseplanen styrer

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Så det blir ikke noe "hæla i taket og tenna i tapeten." på deg i helga, nei vel!! . Det ser dårlig ut for meg også, derfor kommer jeg til å fortsette med Middlemarch og Flauberts papegøye, den siste der ser ut til å være en go'bit.
Har også Gaute Heivolls "Over det kinesiske hav" ved siden av meg. Ellers blir det vel snømåking, det har vært den største fritidsgeskjeften en har bedrevet her på Sørlandet den siste tiden :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gled deg til "Over det kinesiske hav" - den er fantastisk! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En kunde som trodde det het over det karibiske hav;) ikke like greit å få med seg alle boktitlene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går i snømåking her oppe i dalen også. Jeg ser på det som trim så det går greit, men nå vet jeg ikke lengere hvor jeg skal gjøre av snøen jeg måker :)
I helgen må nok det meste av lesing være Eliot sin Middlemarch for å klare å følge med lesegruppa. Har ikke noen bok to, men et par noveller og noen dikt skal jeg nok få tid til.
God helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise