Tja, "Hvilken forfatter kunne du tenke deg å 'tuske i gresset' med?" kunne ha blitt en....interessant tråd, men det hadde nok blitt for useriøst. Og jeg tror kanskje det er der det ligger. At noen av de mest aktive brukerne her helst ser at man holder en viss seriøs og saklig standar, og forsøk på noe annet blir slått hardt ned på. Eller kanskje dette er bokelskernes agurksesong? :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg har ikke fått med meg dette med at man må være seriøs og saklig. Hvor står det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det står ingen steder direkte :) Samtidig er jeg faktisk litt enig, i og med at dette er en bokside. Men det er mye fjas man kan få til av en boktråd også! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Tuske"?? Hva er tuske, tro....det må jeg vite før jeg kan svare på den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Hoppe i høyet" ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte meg det, men svarende under gjorde meg usikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan man ikke merke diskusjonen med "useriøs", eller noe? Så kan de som ikke vil, holde seg unna?

Jeg er gjerne med!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi kan jo kalle det lunsj i det grønne? Det ville jeg gjerne ha hatt sammen med Wodehouse, og Jeeves skulle servert oss :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis ikke Jeeves skal spise lunsj med meg, da :-) :-) :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg blei det Charles "Hank" Bukowski. Vi to, i gresset sammen med ei kasse øl, ei svær sjokoladekake og ei uspretta Tallisker. Hank begynner å foretelle om damene. Jeg holder på å le meg i hjel. Skål!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En lunsj i det grønne sammen med George Eliot på plenen foran Arbury Hall, kunne jeg godt tenke meg, og George H. Lewes fikk lov til å være butlerskriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil Christiansen