Synes boka var tung å komme ordentlig i gang med. Vurderte en stund å avbryte, men fikk mer tak i historien etter hvert, og lot meg rive med :) Likte også Tilbake til Riverton godt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Synes selv at den ikke var noe tung å lese, men boken ble bedre og bedre jo lenger jeg kom :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg! Tok litt tid før jeg kom inn i den, også det at jeg relativt tidlig skjønte hvem, hva, hvor tok litt gleden av leseropplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var god leseopplevelse :)

Historien var underholdene og spennende og jeg lot meg fengsle fra første side. Mysteriene klarte å holde på min nysgjerrighet og interesse gjennom hele boken.

Historien blir fortalt gjennom flere tidsepoker og gjennom forskjellige personer noe jeg syntes forfatteren mestrer strålende. Det var aldri noe problem å forholde seg til de ulike hovedpersonene. Kate Morton skildrer karakterene så godt at man får nære forhold til flere av dem.

Den glemte hagen er en lettlest bok og det er utrolig deilig å forsvinne inn i sånne historier innimellom. Spesielt når historien er velskrive og ingrediensene er mysterier og gåter, familierelasjoner, vennskap, kjærlighet, sjalusi, svik og misunnelse for å nevne noen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg syns ikke boka var spesielt tung, men jeg måtte holde tunga rett i munnen noen ganger for å holde årstall og navn på plass ;) Jeg syns boka var fantastisk! Likte den utrolig godt. Jeg har ikke lest Tilbake til Riverton, men har veldig lyst til å prøve meg på denne også etterhvert :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg trøster meg ofte med at de bøkene med de lengste innledningene ofte bruker den riktig og man ender opp med grunnlaget for en historie man ikke kan legge fra seg. Leste Den glemte hagen først, ble forelsket, og fant så Tilbake til Riverton. Er enig i at plottet, såvel som skildringene er mye bedre i Den glemte hagen. Elsker bøkene også littebitt pga av miljøet og årene de er satt til. Håper på mer...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Synes ikke den glemte hagen var like bra som Tilbake til Riverton. Den var helt grei, men lot meg ikke fengsle like godt av denne historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er uenig i at de var tunge å lese, men jeg leste bøkene på engelsk så kanskje det er grunnen. Jeg liker den glemte hagen best av de to romanene, synes man ser en tydelig utvikling i skrivingen hennes i de to bøkene. Den glemte hagen er blitt en av mine favoritt boker :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja selv om disse to bøkene ikke er "tung" litteratur, så er det blant de beste jeg har lest av den enkle grunn at det er gode historier. Bøkene er vanskelige å legge fra seg og er gode miljøskildringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød