Eg registrerer med ei blanding av undring og begeistring at denne boka ligg høgt oppe på lista over bøker som lesast no, pr i dag på ein 8. plass. Eg har ikkje skaffa meg boka enno, men tenkte at den hadde mest karakter av eit oppslagsverk. Men sidan det er så mange som hakar av for at dei les den, tolkar eg det som at den er fullverdig lesestoff i seg sjølv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Morsom å bla i, fin å slå opp i når man har bruk for opplysninger, og uunnværlig om man skriver tekster, artikler, blogg-innlegg osv og det er viktig å bruke de rette vendingne, eller om man har bruk for forklaring av visse begreper....joda,. mye denne kan brukes til...og er man glad i "ordene", glad i å lese eller skrive, så er da denne virkelig et "must".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingBjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetSigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F Tislevoll