En rikdom av ord og ordenes opprinnelse i denne. For bokelskere er den et funn. 1900 sider å boltre sin ord-nysgjerrighet på. Dette er en bok som vil bli flittig brukt hos meg i hvert fall. Nærmere omtale av den i Reading Randi

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig med deg!
Siden bokomtalene her på bokelskere har en lei tendens til å forsvinne i mengden, legger jeg inn en lenke til min omtale av Norsk etymologisk ordbok. Et must for alle ordets elskere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg registrerer med ei blanding av undring og begeistring at denne boka ligg høgt oppe på lista over bøker som lesast no, pr i dag på ein 8. plass. Eg har ikkje skaffa meg boka enno, men tenkte at den hadde mest karakter av eit oppslagsverk. Men sidan det er så mange som hakar av for at dei les den, tolkar eg det som at den er fullverdig lesestoff i seg sjølv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Morsom å bla i, fin å slå opp i når man har bruk for opplysninger, og uunnværlig om man skriver tekster, artikler, blogg-innlegg osv og det er viktig å bruke de rette vendingne, eller om man har bruk for forklaring av visse begreper....joda,. mye denne kan brukes til...og er man glad i "ordene", glad i å lese eller skrive, så er da denne virkelig et "must".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fikk denne til jul:-) fantastisk å boltre seg i!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, ikke sant - alltid nysgjerrig på det der med betydningen av ord jeg. Fikk den også til jul.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina