Jeg har også fått nok av vinter og snø. Det eneste jeg liker med den er at jeg kan ligge inne under pleddet og lese med god samvittighet!!
Jeg gjorde meg ferdig med "Stillheten etterpå" av Karin Slaughter i dag tidlig. Dette er virkelig min type bøker!! Man kommer dypt innunder huden på hovedpersonene og det er fæle saker det dreier seg om, som berører langt inn i hjerterota.
Nå har jeg akkurat hørt ferdig "Brødrene Løvehjerte". Føler at jeg er den eneste på min alder som ikke har gamle minner til den boka osv, så på tide at jeg også har fått den med meg.
Hva jeg skal fortsette med denne helga er jeg usikker på. Aller først må jeg i alle fall ha noe veldig lettlest, så har funnet frem litt tegneseriebøker, en kjærlighetsbok, en dikt samling og en novelle samling.... så får vi se hva det blir i løpet av kvelden.
Oppdatering føler! ;)

God helg alle sammen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Her gikk det virkelig unna på fredag!
Leste først en av Donald ducks julehistorier. Det var kjempe kos! Det gjorde jeg hver eneste jul før. Gledet meg til jul og de innbundne Donald bøkene ;)
Ellers har det vært litt av hvert forskjellig her:
"Game over" av Hæge F. Pedersen, helt grei -men ikke noe mer.
Endel noveller fra "Bare mjuke pakker" av Levi Henriksen -disse liker jeg veldig godt! Nydelig skrevet om folk i en litt annen situasjon enn "standaren" i jula.
Samt noen få dikt i "Tid for helvete" av Laura Jackson. Disse gir meg minimalt, så det går veldig smått. Kun stahet som gjør at jeg fortsetter.

I dag har jeg så vidt begynt på "Fasandreperne" av Jussi Adler-Olsen. Veldig spent på både denne boka og serien! Leste den første boka da den kom ut på norsk og likte den veldig godt. Håper dette blir en serie jeg vil stor kose meg med!
Litt farlig med for høye forventninger da har hørt så utrolig mye positivt på forhånd, men jeg håper virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle